Adıyaman'dan kısa kısa

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 28 Haziran 2012 01:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezi ve Halk Eğitim Müdürlüğü'nce düzenlenen sertifikalı bilgisayar kursunda, 13 öğrenciye bilgisayar sertifikası verildi.

Gençlik Merkezi ile Halk Eğitim Müdürlüğü'nce ortaklaşa düzenlenen 20 gün süren sertifikalı bilgisayar kursuna katılan, 20 öğrenciden 13'ne bilgisayar sertifikaları verildi. Adıyaman 100. Yıl Olimpik Yüzme Havuzu'nda sertifikalı bilgisayar kursuna katılan 20 öğrenciden sertifikalarını almaya hak kazanan 13 öğrenciye sertifikalarını, Vali Ramazan Sodan, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talha Gönüllü, Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan, Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, Defterdar Şefik Tongal verdi.

Adıyaman Valisi Ramazan Sodan, törende yaptığı konuşmada, Gençlik Hizmetleri bünyesinde açılan kursları başarıyla tamamlayan gençleri tebrik etti.

-Afyonlu Okçular Adıyaman'da

Afyon Kocatepe Okçuluk takımı Adıyaman Gençlikspor Kulübü ile dostluk turnuvasına katıldı.

Adıyaman Atatürk Stadyumu'nda yapılan turnuvalara 4 sporcu ile katılan Afyon Kocatepe Okçuluk takımı, düzenlenen turnuvanın ardından Adıyaman Gençlikspor Okçuluk takımı sporcuları ve antrenörleri, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı'yı ziyaret etti.

Adıyaman'da okçuluk sporunu yeni olmasına rağmen, hızla geliştiğini ve artan sporcu sayısı ile birlikte yakında Türkiye derecesi yapan sporculara kavuşacağını belirten İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, şunları kaydetti:

"Afyon Kocatepe Okçuluk takımı Antrenörü Muhlis Koç ve beraberindeki 4 sporcu ilimize gelerek Atatürk Stadyumunda Adıyaman Gençlikspor Kulübü Okçuluk takımı sporcuları ile birlikte bir turnuva düzenledi. Yapılan dostluk turnuvası aynı zamanda sporcularımızın kendilerini geliştirmesi ve yetiştirmesi adına iyi bir etkinlik oldu. Ben Afyondan ilimize gelen sporcularımıza ve antrenörümüze teşekkür ediyorum."

Adıyaman'a gelen Afyon Kocatepe Okçuluk takımı sporcuları daha sonra Bağcı ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Muhabir: Hakan Furkan

Yayıncı: Hasan Özkal

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber